SELSKAP

Planlegger dere en fest med venner og famile, eller selskap med bedriften?

I Helt Vilt er det plass til 48 gjester.
Vi har en delvis skjermet del av restauranten med utsikt over Akerselva på inntil 36 personer.
Vi kan lage langbord for opptil 14 personer. Vi tilpasser menyen til deres ønske og behov.

Ønsker du å booke Helt Vilt for din gruppe, vennligst kontakt oss.

SELKAPSMENY

2023

 

Selskapsmeny 1 : «INDREFILET AV HJORT »


Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Indrefilet av hjort, trøffelpotetmos, ovnsbakte grønnsaker,

viltsaus med rosepepper, rørte tyttebær.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 659

B, Hovedrett, dessert: kr 529

 

 

 

Selskapsmeny 2 : «FINNBIFF »


Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Reinsdyrskav med sopp og gulrot i fløtesaus. Serveres med potetstappe og rørte tyttebær.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 589

B, Hovedrett, dessert: kr 459

 

 

 

 

Selskapsmeny 3: «VILLSVIN SURF & TURF»

 

Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Villsvin steak, potetmos med ruccola, scampi,

grillet sopp, whiskey saus, granatepler.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 659

B, Hovedrett, dessert: kr 529

 

 

 

Selskapsmeny 4: «KENGURU STEAK»

 

Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

                           Kenguru steak, potetmos med ruccola, ovnsbakte grønnsaker,                               

     viltsaus med rosepepper, rørte tyttebær.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 729

B, Hovedrett, dessert: kr 599

 

 


Selskapsmeny 5 : «TIPSY MOOSE BURGER»

 

Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Elgburger med bacon, akevittsaus og salat, servert med  parmesan fries og aioli.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 559

B, Hovedrett, dessert: kr 429  

 

 

 

Selskapsmeny 6: «HJORTEBURGER»

 

Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

160 gr burger av hjort, Jarlsberg ost, karamelliserte epleskiver, trøffelmajo, salat. Servert  med parmesan fries og aioli.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 549

B, Hovedrett, dessert: kr 419  

 

 

 

Selskapsmeny 7: VALGFRI «HELT VILT BURGER»

Velg mellom Elgburger, Tipsy Moose Burger, Elg Smash Burger, Hjorteburger, Blue Bambi Burger, Villsvinburger, Brunostburger, Cheese Burger, Vegetar Burger

(Maks 4 varianter / gruppe)

 

Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Valgfri burger servert med parmesan fries og aioli.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 559

B, Hovedrett, dessert: kr 429 

 

 

 

Selskapsmenyene kan tilpasses i forhold til allergier, religion, og eventuelt andre behov.