SELSKAP

Planlegger dere en fest med venner og famile, eller selskap med bedriften?

I Helt Vilt er det plass til 50 gjester.
Vi har en delvis skjermet del av restauranten med utsikt over Akerselva på inntil 36 personer.
Vi kan lage langbord for opptil 14 personer. Vi tilpasser menyen til deres ønske og behov.

Ønsker du å booke Helt Vilt for din gruppe, vennligst kontakt oss.

SELKAPSMENY

2023

 for grupper på 10 eller flere

 

Gjelder ut oktober.

  Julemeny kommer snart 

 

Selskapsmeny 1 «HELT VILT SMAKSTALLERKEN» 

 

HELT VILT SMAKSTALLERKEN MED MATCHENDE ØL

4 smaksretter av vilt servert med matchende lokalprodusert øl. Øl kan erstattes med alkoholfritt alternativ.

 

Finnbiff: Reinsdyrskav med sopp og gulrot i fløtesaus med brunost, potetstappe, rørte tyttebær.

Hjortesnadder: Grillede biter av hjort indrefilet, rosepeppersaus, gulrotpure.

Kjøttboller av elg: Shiitake og teriyaki glaserte kjøttboller av elg, stekte glassnudler, spicy nøttestrø.

Villsvin Surf & Turf: Villsvinsteak, whiskeysaus, scampi, ovnsbakte grønnsaker.

 

 

A, Helt Vilt Smakstallerken med  matchende øl: kr 649

B, Helt Vilt Smakstallerken med  matchende øl  og akevitt (2 varianter): kr 769

Lun eplekake med vaniljeis: +kr 109

Mjød til dessert: + kr 89 

 

 

 

 

 

Selskapsmeny 2 «TIPSY MOOSE BURGER & ØLSMAKING»

 

Tipsy Moose Burger (160 gr burger av elg, bacon, akevittsaus og salat i briochebrød) med parmesan fries og aioli

servert med 4 varianter av lokalprodusert øl (kan erstattes med alkoholfritt alternativ).

 

A, Burgertallerken med ølsmaking (4 lokale ølvarianter): kr 475

B, Burgertallerken med øl og akevittsmaking  (4 lokale ølvarianter + 2 akevittvarianter): kr 595

Lun eplekake med vaniljeis: +kr 109

Mjød til dessert: + kr 99 

 

 

 

 

 

 

Selskapsmeny 3 «HJORTEBURGER & ØLSMAKING»

 

Hjorteburger (160 gr burger av hjort, Jarlsberg ost, karamelliserte epleskiver, trøffelmajones og salat i briochebrød) med parmesan fries og aioli servert med 4 varianter av lokalprodusert øl (kan erstattes med alkoholfritt alternativ).

 

A, Burgertallerken med ølsmaking (4 lokale ølvarianter): kr 475

B, Burgertallerken med øl og akevittsmaking  (4 lokale ølvarianter + 2 akevittvarianter): kr 595

Lun eplekake med vaniljeis: +kr 109

Mjød til dessert: + kr 99 

 

 

 

 

 

Selskapsmeny 4 : «INDREFILET AV HJORT »

 


Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Indrefilet av hjort, trøffelpotetmos, ovnsbakte grønnsaker,

viltsaus med rosepepper, rørte tyttebær.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 649

B, Hovedrett, dessert: kr 509

C, Kun hovedrett: kr 399

 

 

 

Selskapsmeny 5 : «FINNBIFF» 


Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Reinsdyrskav med sopp og gulrot i fløtesaus. Serveres med potetstappe og rørte tyttebær.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 589

B, Hovedrett, dessert: kr 459

C, Kun hovedrett: kr 329

 

 

 

 

Selskapsmeny 6: «KENGURU STEAK»

 

Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

                           Kenguru steak, potetmos med ruccola, ovnsbakte grønnsaker,                               

     viltsaus med rosepepper, rørte tyttebær.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 719

B, Hovedrett, dessert: kr 579

C, Kun hovedrett: kr  469

 

 

 

 

Selskapsmeny 7: »VALGFRI HELT VILT BURGER»

 

Velg mellom Elgburger, Tipsy Moose Burger, Elg Smash Burger, Hjorteburger, Blue Bambi Burger, Villsvinburger, Brunostburger, Cheese Burger, Vegetar Burger.

(Max 4 varianter/gruppe. Antall av ønskede varianter må forhåndsbestilles)

 

Forrett:

Margbein av elg, steinsopp pesto, ristet surdeigsbrød, trøffelmajones.

 

Hovedrett:

Valgfri burger servert med parmesan fries og aioli.

 

Dessert:

Lun eplekake med vaniljeis.

 

 

A, Forrett, hovedrett, dessert: kr 549

B, Hovedrett, dessert: kr 409

C, Kun hovedrett: kr 299

 

 

 

Selskapsmenyene kan tilpasses i forhold til allergier, religion, og eventuelt andre behov.

 

Hele selskapet bør velge samme meny. Bestilling via e-post sendes senest 3 dager i forveien.

Med forbehold om mindre prisjusteringer.